Räätälöidyt ratkaisut

Räätälöidyt maksuratkaisut eri toimialoille ovat erikoisalaamme. Kilpailuetujamme ovat tietoturva, joustavuus sekä monipuolinen kokemus verkko- ja mobiilipalvelujen toteuttamisesta. Halutessasi saat maksupalvelun lisäksi koko projektin meiltä.

Esimerkkinä räätälöidystä ratkaisusta on pääkaupunkiseudun kuntien verkkomaksamisratkaisu, joka on käytössä kuntien sähköisissä asiointipalveluissa. Maksujärjestelmä on integroitu kaupunkien taloushallinon järjestelmiin, jolloin asiointipalveluiden myynti- ja maksutiedot päivittyvät automaattisesti taloushallintoon.

Esimerkkejä räätälöinnin ominaisuuksista

PCI DSS
Maksukaistalle on myönnetty korkeimman tason PCI DSS -tietoturvasertifikaatti, joka mahdollistaa mm. upotetut korttimaksut, korttitietojen tallentamisen, rajapintamaksut sekä toistuvaisveloitukset.

Mobiilipalvelut
Meillä on monipuolinen kokemus erilaisten mobiilipalvelujen kehittämisestä. Vaivaton maksaminen voidaan upottaa esimerkiksi jälkimarkkinointiin tai lisämyyntiin tarkoitettuun sovellukseen tai kauppapaikkaan.

Integraatiot
Maksupalvelu voidaan integroida minkä tahansa järjestelmän – kuten taloushallinnon järjestelmän – kanssa saumattomasti. Olemme toteuttaneet valmisintegrointeja lukuisiin taloushallintaohjelmistoihin.

 

Omat sopimukset
Suuren maksuliikenteen kauppiailla on mahdollista käyttää omia korttitilitys- sekä pankkisopimuksia, jolloin loppuasiakas maksaa ostoksensa suoraan kauppiaan tilille. Tällöin myös tilitysviive on pienin mahdollinen ja kauppias neuvottelee maksujen hinnat pankin kanssa. Soveltuu yli 2 miljoonan euron liikevaihdon yrityksille.

Räätälöity maksaminen
Upotuksen ja maksusivun räätälöinnin avulla maksaminen on mahdollista mukauttaa verkkopalvelun brändiin. Lasku- sekä tiliominaisuus voidaan tarjota verkkopalvelun brändin laskuna.

 

Monikauppiasympäristöt
Maksukanava on suunniteltu monikauppiasympäristöille (shop-in-shop), joissa yhden verkkokaupan kautta voi myydä useat kauppiaat. Jopa yksittäisen ostoksen maksun voi jakaa useamman kauppiaan kesken. Me huolehdimme maksujen tilittämisestä kauppiaille sekä myyntiprovisioiden tilittämisestä kauppapaikalle.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Email (pakollinen)

Viesti

Myynti

myynti@maksukaista.fi

029 300 5051 (pvm/mpm)