HelMet-kirjasto

Paybyway Oy toimittaa räätälöidyn verkkomaksamisratkaisun pk-seudun kunnille Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa. Ensimmäisenä asiointipalveluna verkkomaksamiseen liittyi HelMet-kirjasto joulukuussa 2014.

Verkkomaksamistoiminto on ollut pitkään kirjaston asiakkaiden toivomuslistalla. Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kaupungit tilasivat palvelun elokuussa. HelMet-kirjastojen verkkomaksupalvelu toimii käyttöönoton pilottina. Sen jälkeen muut kaupunkien palvelut voivat mahdollistaa maksamisen verkossa.. Muita palveluja tulee verkkomaksamisen piiriin vuodesta 2015 alkaen. HelMet-kirjasto on edelläkävijä verkkomaksamisessa julkisella sektorilla. Tähän mennessä se on ollut vain harvoissa paikoissa mahdollista.

 

Linkki kirjastojen verkkomaksamistoimintoon on pääkaupunkiseudun kaupunginkirjastojen yhteisen HelMet.fi-palvelun etusivulla ja myös HelMet-haun etusivulla.

 

Paybyway Oy on sähköisiin maksuratkaisuihin erikoistunut maksulaitos ja ohjelmistoyritys. Maksukaista on verkkokauppaan ja kaikkeen verkossa tapahtuvaan maksamiseen suunniteltu palvelu, joka voidaan ottaa käyttöön itsepalveluna tai täysin räätälöitynä ratkaisuna. Maksukaista tarjoaa kaikki maksutavat ja –ratkaisut turvallisesti sekä helposti yhdestä osoitteesta.

 

Lisätietoa:
Projektipäällikkö Jaana Määttä, HelMet-kirjasto
etunimi.sukunimi@espoo.fi, puh. 043 825 5118

Toimitusjohtaja Ville Vähä-Nuuja, Paybyway Oy
etunimi.sukunimi@paybyway.com, puh. 029 300 5056

www.helmet.fi

Lähde