Bambora ONE -maksupääte

Kaikki yhdessä. Maksukaistalta saat nyt myös laadukkaat maksupäätteet. Bambora ONE on maksuratkaisu, joka tekee maksamisesta helppoa. Pitkälle kehitetty pakettiratkaisu sisältää kaiken tarvitsemasi korttimaksujen vastaanottamiseksi. Kiinteällä kuukausimaksulla. Ilman piilokustannuksia. Jotta sinä voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen. Linjakasta ja sujuvaa, eikö totta.

Tämä on Bambora ONE:

  • Laadukas maksupääte (kiinteä tai kannettava)
  • Tarvittava dataliittymä kannettavaan maksupäätteeseen
  • 1,25 % kiinteä maksu korttiostoista (Visa ja MasterCard)
  • MyBambora verkkopalvelu raportointiin
  • Nopeat tilitykset
  • Aloituspaketti sisältäen kaapelit, puhdistuskortit, kuittirullat ja pikaoppaan
  • Käyttövalmis vain muutamassa päivässä
= 25 EUR/kk (alv 0%)

Palvelun avausmaksu 0 EUR, sopimuskausi 24 kk.

Yksi on enemmän. Yksi asiantunteva kumppani, joka neuvoo, tukee ja opastaa. Kaikissa maksamiseen liittyvissä asioissa. Voit myös hyödyntää asiantuntemustamme uusista määräyksistä sekä maksuteknologian kehityksestä.

Yksi sopimus. Tämä tarkoittaa vähemmän paperityötä. Vähemmän hallintoa. Saat selkeän kuvan kaikista yrityksesi maksupäätteistä ja maksutapahtumista. Ja enemmän aikaa keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen.

Yksi toimiva ratkaisu, joka auttaa sinua liiketoiminnassasi. Hyödyntämällä uusinta teknologiaa pystyt palvelemaan asiakkaitasi tehokkaammin. Ja kehittämään liiketoimintaasi.

Yksi paikka kaikille tiedoille. Verkkopalvelu, josta näet kaikki korttimaksut. Saat opastusta ja neuvontaa. Auki silloin kun sinulle sopii. Sinun aikataulujesi mukaan.

Yksi skaalautuva ratkaisu. Aina ajan tasalla. Ei vanhentuneita tai tarpeettomia laitteistoja. Ei raskaita päivityksiä. Yksinkertaista ja tehokasta. Ratkaisu, johon voit luottaa.

Yksinkertaisesti turvallinen. Saat kattavan maksuratkaisun, joka ei tingi turvallisuudesta. Eikä laadusta. Muokkaa sitä omien tarpeidesi mukaan.
Bamborassa kyse on sinusta. Kaikki muu on yksinkertaista.

 

Tilaa Bambora ONE

 

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Email (pakollinen)

Viesti

Myynti

myynti@maksukaista.fi

029 300 5051 (pvm/mpm)